StudioLKE

- Interieurontwerp

StudioLKE ontwerpt interieurs voor particuliere woonhuizen. We hebben een duidelijke eigen stijl. Je kan het een mix noemen tussen Scandinavisch en industrieel design. Herkenbaar aan het gebruik van kleur. De ene keer subtiel, de andere keer meer knallend. Maar altijd zo toegepast dat het bij de bewoners past.

“De reactie van vrienden toen ze m’n nieuwe interieur zagen: ‘Wauw, dit is helemaal jij!’ Echt een prestatie van Elke, ze slaagt erin om een sfeer te creëren die me past als een jas.”

Angelique
Layer
Layer

Interieur Advies

Door het steeds groter wordende aanbod in sfeer en stijlen wordt het vaak ook lastiger kiezen. StudioLKE helpt je hier graag bij. Een interieuradvies is onder te verdelen in verschillende stappen.

ONTWERP

Aan de hand van verschillende voorstellen (afhankelijk van de mogelijkheden) worden de indelingen van de ruimtes bepaald.

LICHTPLAN

Een goed lichtplan wordt vaak onderschat maar is een belangrijke basis voor een mooi interieur.

MAATWERK

Wanneer je met standaard meubilair er niet uitkomt, biedt maatwerk de oplossing. Vaak zorgt dit voor net dat beetje extra dat een interieur bijzonder en ‘eigen’ maakt.

KLEUR- SFEER- MATERIALENPLAN

We gaan samen met je op zoek naar de juiste combinaties in materialen en kleuren voor het mooiste eindresultaat dat past bij jouw wensen.

STYLING

Een project is pas af als de styling is afgerond. Vind je het lastig kiezen welke items jouw interieur compleet maken, dan doen wij dit graag voor je.

Showcase

- Portfolio StudioLKE
Vakantiewoning

Vakantiewoning

In Zelhem
Familiehuis

Familiehuis

In Rosmalen
Woning

Woning

In Naarden
Woonboerderij

Woonboerderij

In Eindhoven
BEKIJK MEER

Discover our B&B

- StudioLKE Bed & Breakfast

The most homelike stay, enjoyable night and day for work or vacation. A fine place for everyone who appreciates Scandinavian Design.

INFORMATION & AVAILABILITY